Änglanummer 7: Vad betyder det?

Änglanummer 7: Vad betyder det?

Änglanummer 7

Ängla nummer 7

För ängelnummer kan vi säga att det är verkligen perfekt för bara några få nummer. Nummer sju är en av dessa siffror. Det symboliserar varje positiv och värdefull materia i existens som blomstrar liv, lycka, förnyelse och perfektion.

Vissa numerologer tror till och med att nummer sju är så perfekt och kraftfullt att det representerar en anslutning till universum. En dörr som går in i en värld utanför vårt räckvidd som har alla svar på den kända och okända världen. I den världen kan vi få svar på de frågor som stör oss alla.

Vad betyder det?

Det finns praktiskt taget ingen enskild kultur från världens historia, där siffran sju inte spelar en kosmisk roll, och det finns heller ingen religion där siffran sju inte är positiv. När du tittar på forntida skript, egyptiska hieroglyfer eller religiösa filer, kommer du att märka det nummer 7 som visas mer än något annat nummer, och nästan i alla fall representerar det ett bra tecken.Människor som har turen att ha detta vinkelnummer i sitt ängeldiagram, tros ha en ängel som sitter på sin vänstra axel och skyddar dem från alla skador. Det tros att ängel vaknar över och viskade svar när det behövs.

Nummer sju är ett av de mest mystiska och hemliga siffrorna som den mänskliga arten känner till, och detta upprepas kontinuerligt i alla religiösa texter där nummer 7 sätts på piedestalen. Varför? Tja, för det första är det hans dagliga användning; Det är ett fritt nummer som inte bara är ett Mersenne-fritt nummer (2 på 3 – 1 = 7) utan ett dubbel Mersenne-fritt nummer eftersom nummer 3, som är dess exponent, också är ett Mersenne-fritt nummer. Denna beräkning är inte hans enda betydelse i matematik. Inte många siffror är ett dubbelt Mersenne-nummer.

Babylonierna, som annars dyrkade gudarna, de har sina mytologiska varelser, myter osv. Men också uppfann de något vi använder till denna dag. De delade veckan till sju dagar (följaktligen: en vecka). Varför? De observerar mån, stjärnor, sol och kom överens om att 7 är ett så kraftfullt antal som perfekt delade sin vecka i sju dagar.

Eftersom kalendern alltid har varit väsentlig i alla religioner (kom ihåg hur mycket den ortodoxa kyrkan är ihållande att använda den julianska kalendern) var veckans uppdelning något som religiösa författare ansåg kräva en kosmisk och övernaturlig förtydligning. De hittade kapacitet i detta ängelnummer, och det var inte utan anledning.Den hemliga betydelsen och symboliken

Till skillnad från tidigare ängelnummer från 1- 6 som representerar instabilitet och väcker frågor, ingår vi med en ängel nummer sju en unik, helt ny dimension som fungerar precis som en bro mellan ängeln och vår värld.

Människor som är ängel nummer sju anses vara reserverade, självsäkra, analytiska, mystiska och otroligt kloka. De söker ständigt efter svar på ultimata filosofiska frågor. Sjuor har en fast tro, gillar att vara hemliga och de är bra på att hålla hemligheter.

Även om sjutton ibland kan agera för allvarligt, avlägset och kallt, döljer de saker, håller hemligheter, analyserar och samlar all den dolda information som kan hjälpa dem att förstå inte bara livet utan också den mystiska okända världen.

Deras ständiga behov att ställa frågor för att alltid vara i tvivel gör dem perfekta för jobb som involverar forskningsarbete så att hon kan vara bra detektiv, geologer, arkeologer, astronomer, analytiker och sjuor är skickliga med datorer eller modern teknik.

Symbolen för de sju är en kombination av rutor och trianglar, dess motsvarande planet är Uranus, och de färger som anses tillhöra sjuor är pärlemor, lila och röda. Nummer sju ädelstenar och mineraler är rosa kvarts och sju älskar ljusa, gula solrosor.

Kärlek

Seven är en person som alltid uttrycker sin attityd, men också uppträder som om den inte behöver någon. Sju kan ibland vara mystiska och dölja dess verkliga känslor, vilket kan vara ett problem för nära och kära. Det är också sant, som numerolog säger, att sjuor kan vara ensamma, men det hindrar dem inte att ha meningsfulla relationer.

Ett annat problem som nästan alla sju ansikten är konstant undvikande av konflikten – så snart ängel nummer 7 känner att en diskussion skulle kunna eskalera till något större, drar sju bort. Det är därför det är så svårt för miljön att förstå dess extremt komplicerade natur.

På sikt kan sjuor känna sig ensamma och avvisade. Endast en djup tro kan rädda sjuor från den känslomässiga tomhet som de så ofta känner i sina hjärtan. Och först när ängel nummer sju lär sig att dela all visdom så kommer de att hitta lugn och lugn som vi alla söker efter.

Å andra sidan måste sju tänka på att alla dessa funktioner är extremt oönskade när det gäller relationer med andra människor! Det är därför det rekommenderas för ängelnummer-sjuor att undvika självmedlidande och inte överväldiga andra människors känslor och tankar, särskilt deras potentiella känslomässiga partners, utan snarare släppa taget och få ut det bästa.

Intressanta fakta

Den viktiga symboliken i nummer sju finns i alla stora världscivilisationer och religioner. Och det är inte svårt att gissa varför människor hittade esoterisk symbolik i nummer 7. Vi har sju dagar i veckan, sju förbättringsgrader, sju sfärer eller himmel, sju rosenröda kronblad, och det fanns gudar och sju samuraier, etc.

Sju är ett välsignat ängelnummer, och vanligtvis ger det lycka. I de stora antika civilisationerna, med början med egyptierna, var sju symbolen för evigt liv, en fullständig cykel och dynamisk perfektion. Och i sumeriernas civilisation framträder sju som ett kraftfullt antal och återspeglar prestation.I Iran, även i dag, när barnet föddes, placeras sju slags frukter och sju typer av aromatiska frön på mattan, och barnet brukar namnges på den sjunde dagen. Många grekiska läror och legender innehåller numret sju. För indier är sju den kosmiska koordinaten för människor. De gamla mayanerna placerade den sjunde dagen i mitten av veckan på 13 dagar, och det ses som en lycklig dag. Inka-civilisationen delade allt i sju delar. Med nya religioner spelar sju också en viktig roll.

Det är ett nödvändigt nummer för Apollokulten där festivalerna firades den sjunde dagen i månaden. I Kina hölls festligheterna vanligtvis på sjunde dagen. I buddhismen finns det sju buddha-tecken. När han föddes, mätte Buddha universumet genom att göra sju steg i var och en av de fyra riktningarna. Egypterna trodde att det fanns sju vägar till himlen. I den kristna religionen, när de teologiska dygderna sammanfattas; tro, hopp, barmhärtighet, försiktighet, måttlighet, rättfärdighet och styrka (totalt sju), vi får universaliteten i det moraliska livet. Gud skapade världen i sex dagar; han vilade på den sjunde dagen och gjorde det till en helig dag.

I Bibeln har ljusstaken alltid sju grenar; det finns sju himlen där änglar lever. I Gamla testamentet visas nummer sju 77 gånger. I islam är sju också ett lyckligt antal, representerar en symbol för perfektion. Muslimska mystiker hävdar att Koranen har sju betydelser.Alkemister trodde (och kanske fortfarande tror) att det finns en tydlig parallell mellan de sju stegen som behövde göras till ingången till Salomons tempel och de sju på varandra följande stadierna av kemisk och spirituell rening.

Hippokrates sade att de sju hemligheterna håller allt i existens och ordning. Det tillåter liv och rörelse; det påverkar även allt vi kan hitta i det kända och okända universum.

7

Vi kan se nummer sju som en lärare som ger oss en värdefull lektion – jag vill ägna mitt liv för att söka efter sanningen och svaren och jag vill vidarebefordra det till dig. Jag kommer att gå utöver känd värld för att hitta den.

I Japan ger de sju gudarna lycka. Hindy-filosofin tror att genom sju kan du nå multivers (en samling av alla universum).

Om du ser en sträng med siffrasjuvor är det ännu bättre. Det kan representera en oerhört lycklig serie som ger lycka, materiell förmögenhet, välsignelser etc. I Europa trodde Pythagoreans att siffran sju symboliskt indikerar Guds enhet med universum.

Show Buttons
Hide Buttons