Änglanummer 38: Vad betyder det?

Änglanummer 38: Vad betyder det?

Änglanummer 38

Ängla nummer 38

Numerologi är en av de esoteriska och mystiska disciplinerna som hjälper oss att förstå världen som omger oss och göra livet roligare och lugnare.

Vi vill alla veta vad som kommer att hända i framtiden; vi skulle ge allt för bara en liten titt in i morgondagens värld.

Numerologi lär oss att korrekt förstå syftet med existensen och hur lättare att övervinna vissa problematiska problem i livet (eller hur man förutsäger dem och hindrar dåliga saker från att hända).

Universum har allt i ordning, livskrafter tillåter oss att påverka våra liv om vi korrekt kontrollerar kraften som var och en av oss har, och ibland är vi inte medvetna om det. Numerologi studerar universums yttre och inre värld – saker som vi kan se och saker som är dolda.

Tack vare ängelnumren kan vi skapa en balans och nå den harmoni som vi så desperat behöver i livet. Antalet har inte bara sina egna liv, de speglar våra liv helt. Och i denna magiska numerologivärld måste vi gräva djupare för att bättre förstå denna vetenskap.Vad betyder det?

Dessa individer anses vara ledare i vårt samhälle – de pryds av känslan av rättvisa och orättvisa (de pekar på skillnaden), oberoende och förmågan att leda dem som fruktar eller inte kan tala för sig själva. De bär en mask av allvar, och de är rädda för avslag.

Ängel nummer 38 gillar att arbeta ensam, de behöver inte hjälp av andra, och de söker aldrig hjälp. Deras liv är fullt av kamp, ​​men de överger sig inte förrän de har uppnått vad som var avsedd. Vänner och släktingar tenderar att missförstå dem och de känner ofta ensamma i sina hjärtan.

Ängel nummer 38 kan utvärdera andra människor mycket bra, och även om de inte är intresserade av religioner, men när de hittar en bra andlig ledare, kan de uppnå ett djupt meditationsläge. De som lyckas med meditation kan också leva ett mycket andligt liv, och det kan räcka för att de ska vara lyckliga.

Svart, grått och mörkblått är deras favoritfärger, där de känner sig mest bekväma.

När det gäller hälsa kan de under livet uppleva talförlust, förlamning, reumatism, diarré, depression, hjärtrelaterad sjukdom. De flesta av de tillstånd som de upplever är genetiska och kan inte undvikas.

Symbolik

Ängel nummer 38 är gjord av siffrorna 3 och 8, och på grund av deras egenskaper har detta nummer otroligt starka element och ger stor inverkan på bäraren och miljön. Liksom kedjehändelser sprider det sitt inflytande på allt som berör vägen.

Denna kombination indikerar kreativitet, optimism, rikedom och framgång i nästan alla delar av den personliga världen. Nummer 38 har humor, är alltid i gott humör och är en kär gäst i alla företag.

Detta ängelnummer älskar att hjälpa andra, helt med sitt öppna hjärta; de är inte dömande – alla är välkomna i sin “klubb.” De vet hur de är artiga men ibland agerar de mycket sårbara. Nummer 8 i ängelskartet innebär känsliga själar – de kommer aldrig att visa det, men inuti kan de bli mycket skadade.

När det gäller deras arbete, är ängel nummer 38 mycket pålitlig, alltid öppen för intressant arbete, nya idéer, kommunikativ. Det är också mycket vanligt att nummer 38 föds med pengar (arv eller fortsätter redan framgångsrikt föräldrar). De är vanligtvis i höga och ansvarsfulla positioner, älskar att vara auktoritiva.

Kärlek

Känslor, stabila relationer är viktiga för ängel nummer 38. De letar efter en ödesdig relation som kan fungera utan vågor, smidigt. Den bästa matchningen för dem är en person som är ihållande, energisk och lojal. Det är mycket vanligt att nummer 38 är kär i en kollega eller någon från jobbet (chef eller assistent).

De kan också göra ett framgångsrikt affärssamarbete med sin kärlekspartner.

Numerologer varnar nummer 38 för att vara försiktiga när du väljer partner och ingår affärsföretag med dem; det kan bli surt vid en punkt. Affärer börjar smulna och ta relationen ner – här kan partners förstöra varandra. Det finns ytterligare nervositet och svartsjuka på grund av oförmågan att undkomma vardagskommunikation så att det kan orsaka mer och mer spänning.

Deras bästa romantiska matchnummer 1,2,4,5,7, och för vänskap är det ängelnummer 4,5,6.

Intressanta fakta

Det första intressanta när vi diskuterar nummer 38 är en koppling av nummer 38 till en kvinnas energi och kvinnlighet. I vissa kulturer är detta antal kopplat till fertilitet.

I moderna dagar visar studier att män är mest lockade av en kvinna med en fullständig figur eftersom de representerar en ren och frisk kvinna, som kan bära ett barn. Vilken storlek är perfekta kvinnor enligt denna studie – ni har gissat det, de är nummer 38.

Utöver denna extraordinära berättelse om nummer 38 måste vi nämna att vissa mytologier som sätter kvinnomakt på en hög plats, 38 representerar en modig person som kan uthärda stor smärta (smärta under förlossningen är den starkaste smärtan som en person kan ta) . I samma mytologi är det tradition för kvinnor att bli mer fruktbara att ta exakt 38 ​​frön av en passionfrukt.

Denna paradisfrukt är en unik och mystisk frukt som från forntiden representerar en symbol för fertilitet, överflöd, god hälsa och evigt liv. Denna växt kommer från Persien och klassificeras genom historien som en frukt av gudarna. I antika register jämfördes ljusröda frön av passionfrukt med blod.De har tillskrivit denna frukt förmågan att återställa ett ungdomligt utseende, förlänga livet och tillhandahålla kopplingen mellan levande värld och änglarnas värld.

38

Om du, av en slump, möter detta nummer, under en dagdrömmande eller fantiserande eller medan du sover, vet att änglar vill att du ska fatta ett beslut – du måste agera snabbt och intuitivt.

Denna symbol visas vanligtvis när det finns behov av en karriärförändring (ett initiativ för att starta ditt företag).

Slutligen kan du få en bekräftelse från ängelområdet att du väntat – du måste omvärdera din ekonomiska situation, om du är i skuld, inte skjuta upp återbetalningen.

Från ditt eget liv, kasta allt som gör dig ont, människor och saker, änglar, säger.

Lös därefter eventuella konflikter med din familj eller vänner och försök fixa de relationer som du bryr dig mest om. Du måste ta det första steget i att hantera dessa relationer.

Detta nummer kan också innebära en förväntan på positiv förändring – du bör följa din intuition eftersom du hittar svar på alla frågor som stör dig.

Show Buttons
Hide Buttons